ENKELE NIEUWIGHEDEN BIJ VUELING

Vueling, de spaanse luchtvaartmaatschappij die in 2004 werd gesticht, lanceert drie nieuwe bestemming om tijdelijke bestmmingen tijdens de herfstvakantie vanuit Brussel-Zaventem. Het gaat om tijdelijke bestemmingen die een nieuwe stap betekenen in de ontwikkeling van de luchtvaartmaatschappij in België.

vueling

 

Vanaf 24 oktober tot 2 november zullen de belgische reizigers dagelijks mogen vliegen naar Praag. Ook Catania in Sicilië zal bereikbaar zij tijdens deze periode. Een derde bestemming wordt tijdelijk gelanceerd: Firenze, een van de mooiste steden van Italië.

Vanuit Brussel biedt Vueling regelmatige diensten aan naar: Lisboa, Porto, Venezie, Roma, Barcelona, Alicante, Malaga, Valencia en Santiago de ook  Compostella.

WimMelis

Vueling heeft ook een nieuwe country manager aangesteld: Wim MELIS. Wim heeft al een jarenlange ervaring in de luchtvaart. Hij heeft al gewerkt voor SAS en SNBrussels en is op 1 juni aangesteld als nieuwe country manager.

 

MDD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s