BRUSSEL – TORONTO – BRUSSEL upgraded met BOEING 777-300 van Jet Airways

JetAirways

Jet Airways, de grootste internationale luchtvaartmaatschappij van India, heeft besloten om haar nieuwe Boeing 777-300 in te zetten op de route Brussel – Toronto – Brussel. Met zijn drie klassen, waaronder de wereldvermaarde First Class, zal deze widebody Boeing 777-300 de vluchtervaring van de passagiers van Jet Airways nog verder verrijken. Sinds februari van dit jaar wordt er op deze route met een Airbus A330-300 gevlogen.

Sinds 1 juli 2014 zullen zes van de zeven vluchten per week naar Toronto worden uitgevoerd door de Boeing 777-300. Zo kan Jet Airways nog beter beantwoorden aan de stijgende vraag naar deze bestemming.

Reizigers die met Jet Airways naar Toronto vliegen kunnen nu ook genieten van de ongebreidelde luxe, privacy en comfort van de acht suites in de First Class cabine. Daarin staan ’s werelds langste vliegtuigbedden, privékasten, eettafels voor twee en 23” flatscreens.

De passagiers kunnen in alle reisklassen de warme, persoonlijke dienstverlening ervaren en proeven van de topkeuken waar Jet Airways wereldwijd om bekend staat. De Boeing 777 biedt plaats aan 342 passagiers: acht in First Class, dertig in Business Class en nog eens 304 in Economy Class.

Vlucht 9W 230 stijgt op in Brussel om 10.15 uur (plaatselijke tijd) en landt in Toronto om 12.35 uur (plaatselijke tijd). Passagiers vanuit Canada nemen vlucht 9W 229. Zij vertrekken in Toronto om 18.30 uur (plaatselijke tijd) en landen de dag erna om 7.50 uur (plaatselijke tijd) in Brussel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s