megabus.com opent nieuwe vestiging in St-Pieters-Leeuw

megabus.com opent eerste vestiging buiten VK en breidt Europees netwerk fors uit vanuit België

 megabus

Megabus.com, aanbieder van low-budget intercity busreizen, kondigt vandaag de opening aan van haar eerste Europese vestiging in Brussel. Van hieruit zal de busmaatschappij haar netwerk in de Benelux en Frankrijk uitbouwen. Vanaf 6 verbinden de nieuwe routes Brussel met Luxemburg, Lille en Rotterdam aan een tarief vanaf €1 (+€0,50 reservatiekosten).

De toenemende populariteit van low-budget busreizen doorheen Europe heeft megabus.com overtuigd om haar activiteiten op het Europese vasteland uit te breiden. Megabus.com voert onder meer een traject in naar Luxemburg en verhoogt de dagelijkse frequentie van haar verbindingen tussen Brussel en steden als Parijs, Amsterdam en Keulen. Daarnaast komt er ook voor het eerst een rechtstreekse verbinding tussen Antwerpen en Keulen (een rit per dag in elke richting).

De nieuwe basis van megabus.com, gelegen in Sint-Pieters-Leeuw, zal zo’n 20 nieuwe banen creëren. Een algemeen directeur zal aan het hoofd staan van de basis die zal beschikken over een vloot van zes voertuigen. Om haar aanbod te garanderen, heeft megabus.com zes extra bussen besteld bij Van Hool, goed voor een investering van ruim 2 miljoen euro. Elke bus beschikt over 72 zitplaatsen en is uitgerust met sanitaire voorziening, gratis wifi en een stopcontact voor elke reiziger.

Tickets voor de nieuwe routes zullen later deze week verkrijgbaar zijn op http://www.megabus.com vanaf €1.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s