JAVA COFFEE lanceert de “Java Coffee House” in de bedrijven

JavaHouse1

Uit online onderzoek blijkt dat de grootste redenen om koffie te drinken de volgende zijn: gezelligheid (7 op 10), smaak (2 op 3) en gewoonte (1 op 2). Bovendien linken maar liefst meer dan 3 op 4 liefhebbers koffiedrinken aan genieten, wat het belang van een degelijke kop koffie aantoont. Ook JAVA Coffee, van de familiale koffiebrander uit Rotselaar, is zich daarvan bewust en lanceert daarom“The Java Coffee House”: een in-house koffiebar waar medewerkers van bedrijven in een inspirerend interieur kunnen genieten van authentieke, ambachtelijk gebrande koffie, al dan niet in combinatie met een kleine maaltijd.

JavaHouse2De  trendy in-house Java coffee bar werd ontwikkeld met oog voor kwaliteit en beleving. Echte barista’s verwennen er de werknemers iedere dag opnieuw met heerlijke Cappuccino’s, Latté’s, Espresso of Slow Coffees van de uitgebreide koffiekaart. Daarnaast is ook de menu-kaart met dagverse broodjes en koffiekoeken een reden om de lunch in de JAVA koffiebar door te brengen. De werknemers kunnen in de koffiebar werken, mensen ontmoeten of gewoon even ontspannen na of tijdens een drukke werkdag.

De uitbating van de in-house koffiebar kan gebeuren door Java Coffee, via de cateraar of in eigen beheer. Er kan bovendien ook gekozen worden voor een self-service formule. De eerste Java Coffee Bar bij Imec te Leuven bleek een waar succesverhaal. “Inderdaad,” zo bevestigt Jan Vangeenberghe van Imec Leuven, “sinds de opening merken we dat er veel meer interactie is tussen de werknemers van de verschillende afdelingen wat natuurlijk een positieve impact heeft op de creativiteit en de productiviteit van onze mensen. Onze medewerkers gebruiken de koffiebar ook als locatie om met 2-3 collega’s te meeten.’

JavaHouse3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s