Een nieuw ondernemend initiatief: de regio Piemont opent een wijnbar in Brussel

iosono1

Op donderdag jl,  werd  een uitzonderlijke plaats  geopend, Troonstraat 62 te Brussel.  in de permanente vertegenwoordiging van Piemonte in een gebouw worden verschillende Italiaanse en Franse regio’s gehuisvest. In deze gezellige van ruimte 150m2 straalt een typische stemming van Noord-Italïe Noord-Italië. De nieuwe ruimte  heet “IOSONO winebar.”

In 2013 heeft de regio Piemonte een speciale oproep gedaan om een manager te vinden om deze ruimte  leiden in een geest van respect voor de gastronomische  traditie van de streek en de wijnen. . Het is in ditcontext dat het bedrijf “Piemonte om te dragen” heeft willen mededingen. Het Gewest Piemonte wilde ook deze ruimte maximaal benutten op vastgoedgebied.

Het bedrijf “Piemont à porter”, dat werd gekozen zal het privilege van het gebruik van het prestigieuze merk “Luigi Lavazza SpA”  hebben aangezien het mogelijk is om te komen genieten van een espresso in de Italiaanse traditie. Men kan ook proeven van de wijnen van Langa en de mooie Alba truffel.

In een moderne, strakke, trendy decor zult U ook genieten van alle geweldige wijnen!

Barolo, mooie streek, grote wijnen.

Barolo, mooie streek, grote wijnen.

Piemonte, in de buurt van de bergen en de franse grens ligt vol met uitzonderlijke wijnen die uw smaakpapillen zullen verrukken. De typische Piemontese aperitief, Asti, Barolo, Barbaresco, Nebbiolo  Dolcetto d’Alba, Carema, Lessona de Sizzano, Fara, Gattinara. Een volledige waaier van droge of zoete wijnen “passiti” start of zoete wijnen.

Naast de grote wijnen van Piemonte, is de noordelijke regio van italië  ook vol met lekkernijen voor de mond.

De bar bevindt zich in Brussel, Clos du Parnasse op de hoogte van 62  troonstraat 62. De bar is open van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 22u

http://www.iosonowinebar.com

http://www.piemonte-turismo.it

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s