Een nieuwe voorzitter voor de BAPP

Axel Debruyne (general manager Special Things) neemt in 2015 binnen de BAPP – Belgian Association of Promotional Products – voor een periode van twee jaar de voorzittershamer over van Michel Van Bavel (Van Bavel Gifts & Premiums). Debruyne is 37 en leidt sinds 2003 Special Things. 

 

Debruyne

De grote uitdaging voor Debruyne en de BAPP is om promotionele producten en business gifts onder de benaming product media een betere plaats in het mediagebeuren en het marketingbeslissingsproces te geven. Axel Debruyne meent dat het gebruik van die term het imago van de bedrijven en de sector in het algemeen goed zal doen. “Onze sector heeft soms een negatief imago. We moeten ons beter verkopen,” zegt hij. Belangrijk is ook dat de distributeurs hun toegevoegde waarde kunnen tonen. “Het is dan aan ons om de kracht van product media uit te leggen.” Product media hebben het voordeel dat ze enerzijds op de korte termijn activerend werken en – goed gekozen – op de lange termijn de naamsbekendheid en het merkimago ondersteunen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s