Amsterdam Airport Schiphol is klaar voor de zomer. #schiphol #netherlands #nederland

ONDERNEMINGEN

schiphol

 

Probleemloos vertrekken op reis, dat is wat elke vakantieganger verlangt. In[op?] Schiphol kan je rekenen op een vlotte start van je vakantie. De luchthaven is klaar voor de grote zomeruittocht: makkelijk bereikbaar, ruime parkeermogelijkheden en een super klantvriendelijke service.

Nieuw veiligheidssysteem. Vanaf 3 juni opereert Amsterdam Airport Schiphol met een nieuw, centraal beveiligingssysteem. Concreet betekent het dat de controle aan de tientallen gates wordt vervangen door vijf efficiënte controleposten verspreid over de luchthaven, drie voor vertrekkende reizigers en twee voor passagiers in transfer. de passagiers zullen het nieuwe systeem, met één controlepunt, als comfortabel en vlot ervaren.

Met de investering in beveiliging wil Schiphol zijn concurrentiepositie versterken en zowel reizigers als luchtvaartmaatschappijen een topproduct bieden.

Makkelijk bereikbaar. Vanuit Schiphol worden niet minder dan driehonderd wereldwijde bestemmingen rechtstreeks aangevlogen. Dat is handig want zo voorkom je tijdverlies bij eventuele tussenstops. Ook wat het transport vanuit België betreft, hoef je geen tijdverlies te vrezen want er zijn uitstekende verbindingen. Het treinaanbod is weer optimaal en je kan kiezen uit tal van mogelijkheden:

·        16 intercity treinen per dag: vertrek Brussel-Zuid 45 minuten na het uur, tussen 5u45 en 20u45. Opstapmogelijkheid in Mechelen en Antwerpen-Centraal. Reisduur, vanuit Brussel 3 uur, vanuit Antwerpen 2 uur.

·        12 verbindingen per dag met de Thalys: vertrek Brussel-Zuid 8 minuten voor het uur tussen 6 en 21 u. Reisduur: vanuit Brussel 1u32 minuten, vanuit Antwerpen-Centraal 1 uur.

·        De trein is het snelste en meest voor de hand liggende transportmiddel naar Schiphol. Bijkomend voordeel: het station van Schiphol ligt pal onder de luchthaven en er zijn gratis bagagewagentjes naar de vertrek- en aankomsthal.

Parkeren. Schiphol is met de wagen vlot bereikbaar via de autosnelweg E19. De luchthaven ligt ten zuiden van Amsterdam waardoor je de meeste files kan vermijden Er zijn diverse voordelige parkeerformules zoals:

·        Schiphol Smart: meest voordelig, € 49,50 voor 8 dagen.

·        Holiday Valet: handig en voordelig, geen gesleep met koffers want je auto staat klaar bij terugkomst, € 69,50 voor 8 dagen.

·        http://www.schiphol.nl/Reizigers/VanNaarSchiphol/ParkerenOpSchiphol.htm

Meer info op: www.schiphol.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s