PRIMARK opent nieuwe winkel in Hasselt. #retail #hasselt #vlaanderen #primark

CL9-Hasselt-Molenpoort-photo-2395
Vandaag om 10 uur was het wachten eindelijk voorbij: de nieuwe PRIMARK winkel te Hasselt opende haar deuren tot groot jolijt van alle fans van mode aan ongelofelijke prijzen. De nieuwe PRIMARK winkel, het derde filiaal van de keten in België, is gevestigd in een splinternieuw, modern gebouw op het mooie Molenpoortplein in het midden van Hasselt.

CL9-Hasselt-Molenpoort-photo-1090Op 4000 m² en drie verdiepingen biedt de Ierse modeketen alles voor een hippe kledingstijl en nog veel meer… U vindt er de allernieuwste mode-items voor vrouwen, mannen en kinderen, van kledij tot accessoires en schoenen maar ook juwelen en producten om uw huis te decoreren. Vanaf vandaag zal ook Limburg ontdekken dat kwaliteit betaalbaar kan zijn. ‘Amazing fashion, Amazing prices’ , dat is het bekende Primark-recept voor succes.

De opening van de winkel betekent zeker en vast een meerwaarde voor het centrum van Hasselt en zal heel wat mode- en prijsbewuste consumenten uit de regio naar Hasselt lokken. De komst van PRIMARK heeft ook een positieve impact op de lokale werkgelegenheid. Uit bijna 2000 sollicitanten werden 253 vacatures ingevuld; 191 van hen gingen vandaag terug aan het werk.

Burgemeester Hilde Claes verwoordde het als volgt tijdens de officiële opening: “Het is voor Hasselt een uitstekende zaak dat we een Primark mogen verwelkomen. Niet alleen zorgt de winkel voor 253 extra jobs. We zijn er ook van overtuigd dat de Hasseltse vestiging een even groot succes zal worden als deze van Brussel en Luik en dat Hasselt dus een pak meer mensen over de vloer zal krijgen.

Mensen die ongetwijfeld ook onze andere winkels en horeca zullen bezoeken. Ik ben er dan ook zeker van dat de komst van Primark een aanzienlijke versterking is voor onze handelsstad en ons een stapje dichter brengt bij de totale winkelbeleving die we willen aanbieden.”

CL9-Hasselt-Molenpoort-photo-2362

Breege O’Donoghue, lid van de raad van bestuur van PRIMARK, klonk even enthousiast: “Ik ben erg tevreden met onze nieuwe vestiging te Hasselt. Een PRIMARK openen in de hoofdstad van de smaak met zijn geweldige shoppingtraditie, betekent veel voor ons. Ik ben er van overtuigd dat de Limburgers ons modeaanbod met open armen zullen ontvangen.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s