Rechtstreekse vluchten Düsseldorf-Curaçao met AirBerlin. #airberlin #aviation #luchtvaart #curacao

AirBerlin

Overwinteren op Curaçao, wie droomt daar niet van? Voor toeristen die graag sneeuw en koude omruilen voor parelwitte stranden, komt een winterzonvakantie op het veelzijdige Caribische eiland een stuk dichterbij. De Duitse luchtvaartmaatschappij airberlin heeft aangekondigd komende winter naast dinsdag, ook op zaterdag rechtstreeks vanaf Düsseldorf naar Curaçao te vliegen. Met de inzet van deze extra non-stop vlucht wordt het bon bini island nog toegankelijker, ook voor Belgische toeristen.

“Curaçao is een zeer populaire bestemming in de wintermaanden. De zekerheid van zon en warmte, prachtige stranden en azuurblauwe zee spelen hierin natuurlijk een belangrijke rol. Het inzetten van een extra non-stop vlucht vanaf Düsseldorf naar Curaçao is niet alleen super handig voor de groeiende stroom Duitse toeristen maar ook voor reizigers uit België”, zegt Edward Suares, directeur van Curaçao Toeristen Bureau Europa.

airberlin vliegt al sinds 2011 op Curaçao en verzorgt rechtstreekse vluchten vanaf Düsseldorf. Deze Duitse luchthaven is ook voor Belgische reizigers een optie, overigens makkelijk bereikbaar via de autosnelweg en met de trein (Brussel Zuid –Keulen – Düsseldorf). Gezien het groeiend aantal reizigers naar Curaçao vanuit België is de extra non-stop vlucht van airberlin een relevante reisroute.

airberlin start met het uitvoeren van de extra non-stop vlucht vanaf Düsseldorf op zaterdag 7 november 2015. Tickets zijn vanaf vandaag te boeken via www.airberlin.com, via het Service Centre op +49 (0)30 3434 3434 (tegen lokaal geldende tarieven) of via een reisagent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s