Grootste #CruiseEvent in #Antwerpen #sea #travel

MSCCroisieres

Dat Belgen steeds meer interesse hebben in cruisereizen is bekend. De groeicijfers op de cruisemarkt zijn in dit verband bijzonder illustratief: in 2014 kozen maar liefst 73.000 Belgen voor een cruisereis en dat betekent een forse stijging van 6 % tegenover het jaar daarvoor. In die zin is het ook niet verwonderlijk dat er op 26-27 september e.k. weer een Cruise Event wordt georganiseerd. Opnieuw in Antwerpen, waar de ganse cruisewereld verzamelt en waar de cruisereiziger alle gewenste info kan sprokkelen.

 De groeitrend in de cruisewereld heeft beslist te maken met feit dat de reizigers zich steeds meer realiseren dat cruises niet alleen zijn weggelegd voor een exclusief publiek, dat cruises best betaalbaar zijn en dat ze jong en oud, gezinnen en singles, avonturiers en zij die tuk zijn op luxe kunnen aanspreken.

 Op het event in Antwerpen zullen de bezoekers kennismaken met het brede gamma van reisproducten uit de cruisewereld, het rijke en gevarieerde aanbod van cruisereizen die door diverse operatoren worden aangeboden. Wat het event in Antwerpen beslist zal duidelijk maken is dat een droomcruise voor veel meer reizigers is weggelegd dan we denken.

 Rederijen en reisorganisatoren zullen present zijn om de bezoekers daarvan te overtuigen en te informeren over het gevarieerde aanbod. Alle mogelijkheden en alle reisbestemmingen vind je tijdens het tweedaagse evenement. En of je nu uitkijkt naar een cruise met een groot schip of naar een meer intiemere, meer luxueuze reis op een zeilschip of een mega-yacht, je zal altijd door experts mét reiservaring worden geholpen. De aanwezige rederijen zullen via een reeks boeiende presentaties hun producten voorstellen aan de bezoekers. Daarnaast is er ook een platform waar ervaren cruisereizigers aan het woord zullen komen, de perfecte gelegenheid om al uw vragen te stellen.

 Tijdens het Cruise Event Antwerpen kun je de cruise van je dromen samenstellen, zelfs à la carte op basis van je eigen wensen en je eigen budget. Misschien wil je met een groep rondzeilen in de Caraiben of met je gezin langs de Griekse eilanden varen, misschien heb je zin in een fabelachtige reis met een van de mooiste zeilschepen van de wereld of een cruise waarbij regelmatig aan land gaat om beroemde historische steden te verkennen.

 Op al die vragen zal je tijdens het Cruise Event een antwoord krijgen. Daarom hou je het weekend van 26 en 27 september vrij (van 10 tot 17u) om naar Antwerpen te gaan (Waagnatie, Rijnkaai 150) en er de start te beleven van wat misschien de allermooiste (cruise)reis van je leven wordt ! Kinderen tot 17 jaar hebben gratis toegang. Wie zich vooraf registreert krijgt 50 % korting op de toegangsprijs, d.w.z. € 5 i.p.v. € 10.

 

INFO: www.cruise-event.be

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s