Nieuwe vluchten van Vueling vanop Eindhoven en Maastricht-Achen.

vueling

Vueling start met vluchten vanop Eindhoven en Maastricht – Aachen

Nieuwe routes vanuit Eindhoven en Maastricht naar Barcelona vanaf het zomerseizoen 2016

Vanaf het zomerseizoen 2016 start Vueling met vluchten vanuit de Nederlandse luchthavens Eindhoven en Maastricht – Aachen naar Barcelona El Prat. Met ingang van 25 maart vliegt de Spaanse premium low-cost maatschappij tot 4 keer per week van Eindhoven naar Barcelona en vanaf juni 2016 voegt de luchtvaartmaatschappij met hoofzetel in Barcelona ook Maastricht – Aachen toe aan haar netwerk met bij de start twee wekelijkse vluchten naar Barcelona. De vluchten zullen uitgevoerd worden met een A320 toestel, dat over 180 zetels beschikt. Barcelona wordt zo nog makkelijker bereikbaar voor Belgische passagiers die nu een grotere keuze krijgen voor vluchten naar Barcelona.

Vueling Country Manager BeNeLux Wim Melis legt uit: “Met de start van de eerste Vueling vluchten vanuit Eindhoven en Maastricht – Aachen richten we ons zowel op de Nederlandse als op de Belgische markt. Door deze 2 nieuwe routes krijgt de Belgische passagier nog meer keuze en flexibiliteit op vlak van vertrekdata en prijzen. Daarenboven willen we met deze stap nog dichter bij de klant zijn, ook reizigers uit de provincies Antwerpen, Limburg en Luik kunnen nu met Vueling vliegen van vlak aan hun voordeur. Dit zal passagiers veel tijd besparen.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s