BUILTY brengt meer dan 700 top professionals samen in Brussel #bouw #brussel

BUILTYjpeg


Op 18 en 19 november vond de 2e editie van BUILTY, het exclusieve innovatieplatform voor de topprofessionals in de bouw, plaats in Tour & Taxis Brussel. 740 bouwprofessionals konden elkaar ontmoeten gedurende de tweedaagse en kennis maken met de nieuwste producten van grote fabrikanten.

High-level technisch contentprogramma

builty2Zo’n 16 technische sessies werden georganiseerd door WTCB, navb, ODE Vlaanderen, FABA, Benor en Confederatie Bouw. De verschillende Short & Sharp sessies, korte technische sessies over een specifieke topic, werden telkens afgerond met een kort debat op een van de verschillende themabars. Daarnaast zorgde de conferentie van Confederatie Bouw, Bouwunie, NAV en ORI op woensdag voor meer dan 150 geïnteresseerden. Op donderdag trok het slotseminarie van 3D-scannen, -printen en -frezen meer dan 90 aandachtige professionals.
Kortom, we merkten dus opnieuw dat het kwalitatieve aanbod van technische sessies op BUILTY een absolute must is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s