Marktleiders in email marketing Flexmail en Addemar bundelen krachten. #emarketing #marketing #business

Flexmail Groot nieuws van e­mailmarketingbedrijven Flexmail en Addemar. De twee ondernemingen, met vestigingen in Limburg en Brussel, fusioneren en groeien zo uit tot de Belgische marktleider. “Een klantgerichte en innoverende organisatie, dat is waar we naar streven”, klinkt het bij Managing Directors Etienne Colla en Jacqueline Mahieux.

Samen sterk: 30 professionals vormen nieuw en krachtig team

“E­mailmarketing is tegenwoordig zoveel meer dan gewoon het uitsturen van een nieuwsbrief”, zo verklaart managing director Jacqueline Mahieux. “Mits de juiste strategie is het dé tool bij uitstek om elke doelgroep doorheen de verschillende fasen in het aankoop­ en klantenproces van de juiste communicatie te voorzien. Geen wonder dus dat elk jaar meer en meer bedrijven volop inzetten op e­mailmarketing. Het biedt de hoogst potentiële ROI en elke doelgroep kan gericht benaderd worden via één­op­één communicatie.”

Zowel Flexmail als Addemar waren reeds de referenties op het gebied van software voor e­mailmarketing. Die jarenlange expertise wordt nu samengevoegd, alsook de 30 werknemers binnen de twee bedrijven. Samen bieden ze een totaalpakket aan van diensten, features en ondersteuning. Ook bedrijven die begeleiding willen bij het uitwerken van e­mailmarketing, van concept tot uitvoering, kunnen er terecht voor consultancy op maat. Dankzij de nieuwe samenwerking kunnen ze hun huidige internationale aanwezigheid nog verder versterken.

Intelligent platform met de beste service

Etienne Colla en Jacqueline Mahieux, de oorspronkelijke oprichters van Flexmail, zullen samen het nieuwe team leiden. “De fusie brengt tal van voordelen met zich mee”, weet Jacqueline Mahieux. “Samen hebben we als team alle kennis en ervaring in huis om nog sterker in het platform te investeren en te innoveren met nieuwe features. Onze klanten zullen hier volop de vruchten van kunnen plukken.”

Flexmail stond nu al bekend om haar sterke focus op advies en opleiding, waarmee ze haar klanten alle expertise gaf om het product maximaal te kunnen gebruiken. “Als één team willen we volop inzetten op de beste ondersteuning voor al onze gebruikers”, legt Etienne Colla verder uit. “Binnen onze markt willen we ons nog meer richten op integraties met externe systemen, en op de verdere uitbouw van onze bestaande marketing automation en targeting mogelijkheden. Zo kunnen we onze gebruikers alle tools in handen geven om doelgerichte campagnes op te zetten.”

Flexmail en Addemar behoren nu samen tot de Intelligent Group van Jonas Dhaenens, waar ook Waterland onlangs een participatie in genomen heeft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s